Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La 19a edició de la Nit del Futbol posa el punt i final a la temporada 2017-2018

El Centre d’Esports Constantí ha posat el punt i final a la temporada 2017-2018 amb una nova edició de la nit del Futbol, que s’ha fet aquest dissabte 30 de juny al camp de Futbol municipal de la Coma. La gran festa de final de temporada ha arribat aquest any a la seva 19a edició i ha tornat a reunir, un any més, als jugadors que integren tots els equips del planter, entrenadors, col•laboradors, familiars i amics, i socis i simpatitzants, en un acte marcat per un to familiar i festiu. Com ja es va fer en l’anterior edició, la Nit del Futbol ha inclòs un sopar al qual van assistir unes 330 persones.

La Festa ha servit per homenatjar tots els equips que integren el club . A banda d’aquesta entrega de premis i distincions, també hi va haver espai per als habituals parlaments dels representants de l’entitat esportiva i també de les autoritats municipals. La Nit del Futbol s’emmarca dintre dels actes del 50è aniversari del Centre d’Esports Constantí,que s’han celebrat al llarg del darrer any, i que van començar durant la darrera Festa major d’Estiu amb una exposició sobre els 50 anys del club que es va poder veure a la societat el casino. Enguany, a més, s’ha volgut fer un reconeixement a totes les entitats i associacions que han col·laborat durant la celebració d’aquest 50 aniversari.

L’últim acte d’aquesta celebració serà la presentació de l’Auca sobre al història del Centre d’Esports Constantí, que es farà el 30 de juliol dintre dels actes de la propera Festa major d’estiu.

Back to top