Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pòdium per les patinadores del Club Patí Constantí en el 1r Trofeu de Categories

El Club Patí Constantí ha participat aquest cap de setmana en el 1r Trofeu de Categories, que ha tingut lloc al pavelló municipal de Riudoms. Es tracta d’un campionat territorial convocat per la Federació Catalana de Patinatge de Tarragona a proposta del Comitè de Patinatge Artístic.

El club constantinenc hi ha pres part amb cinc patinadores, de les quals tres han assolit pòdium: Carmen Pozo en categoria cadet B (1a posició), Paula Romero en categoria juvenil (2a posició) i Ester Adolfini en categoria infantil (2a posició). Les dues restants Vania Hurtado (cadet) i Èlia Garrofer (infantil) han quedat en quart lloc.

Des del Club Patí Constantí es fa una valoració molt positiva dels resultats obtinguts, ja que suposa el fruit i la recompensa del treball intens que han dut a terme

Back to top