Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nota d’agraïment a Constantí del responsable de Protocol, cerimònies i premiacions dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

En qualitat de voluntari responsable de Protocol, cerimònies i premiacions dels XVIII Jocs del Mediterrani Tarragona 2018, el meu equip i jo vam arribar el dia 23 de juny a Constantí conscients que la nostra tasca requeria en molts casos un sobreesforç d’organització i treball quant a instal·lacions i persones que formavem part de l’immens organigrama d’uns Jocs com els que hem viscut. La majoria de vegades aterràvem de pressa i corrents una estona abans de la premiació i trobàvem voluntaris i personal de la instal·lació creient haver acabat la competició i per tant, la seva feina.

L’equip de premiacions no podem ni volem tancar els jocs definitivament sense agrair a tots els voluntaris 2018 de Constantí la seva generositat i capacitat de treball, als treballadors del pavelló la gestió d’una infraestructura que gràcies a ells va respondre a totes les necessitats pròpies d’una competició com la que vau acollir, a l’empresa de seguretat l’esforç en hores i vigilància abocades a les portes, a les federacions per aconseguir l’èxit tècnic i esportiu de la competició, als atletes pel seu exemple i valors, als policies mobilitzats sense descans minimitzant els inconvenients de trànsit i seguretat als veins, als carrecs polítics i institucionals amb l’alcalde al capdavant sempre disposat a col·laborar amb un somriure en el què calgués pel bé del seu municipi i dels jocs, molt més enllà del què se li demanava, i també molt més enllà dels colors polítics de tots els actors implicats.

Gràcies sobretot als veïns i veïnes de Constantí, que ens van sorprendre en generositat, amabilitat, acollida, paciència i bona disposició.

El tarannà d’un poble, el seu adn, també te molt a veure en l’èxit aconseguit en aquests jocs i en el de la competició que vau acollir.

Els jocs a Constantí van fregar l’excelència gràcies a tot Constantí. Segur!

Moltes gràcies i molta sort, Constantí.

Equip de Protocol, cerimònies i premiacions dels XVIII Jocs del Mediterrani Tarragona 2018.

Josep-Antoni Tripiana. VR protocol,cerimonies i premiacions

 

Back to top