Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els joves constantinencs Albert Solé i Anna Llobregat reben els premis extraordinaris de final d’estudis de la URV

Aquest dimecres 11 de juliol ha tingut lloc l’acte de lliurament dels premis extraordinaris de màster i de final d’estudis de final del curs 2016-2017 a la URV. Aquests premis són un reconeixement  als estudiants que destaquen pel seu expedient acadèmic

Els joves constantinencs, Albert Solé Fernández en el grau d’Història, i Anna Llobregat Franquès, en Història de l’Art,  van ser dos dels alumnes premiats amb el Premi extraordinari de final d’estudis, com a reconeixement per haver estat els alumnes amb els millors expedients acadèmics.

En el decurs de la sessió, que va fer a l’Aula Magna del Campus Catalunya, la també constantinenca Jordina Torrents Barrena, Premi Internacional Google Women Techmakers 2017, va impartir la ponència : “Aprenentatge profund: quan el coneixement és el motor del canvi”.

En total han estat 79 els estudiants que la Universitat Rovira i Virgili ha volgut reconèixer per haver estat els millors dels seus estudis, finalitzats el curs passat. L’acte ha comptat amb l’assistència dels docents, de les famílies i els amics dels 42 estudiants de primer i segon cicle i grau i els 37 estudiants de màster universitari que han recollit el reconeixement.

Molts dels premiats han assistit a aquesta activitat per recollir el diploma de Premi Extraordinari de mans de la rectora María José Figueras; del president del Consell Social, Joan Pedrerol; la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Maria Bonet i el vicerector de Programació Acadèmica i Docència, Domènec Puig.

Back to top