Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Concurs Fotogràfic Instagram per la Festa Major d’Estiu

Durant la Festa Major d’Estiu de Constantí tindrà lloc una nova edició del concurs de Fotografia de l’aplicació mòbil Instagram. El tema de concurs és qualsevol fotografia que estigui relacionada amb els actes que conformen el Programa de la Festa Major d’aquest any. Durant tots els dies de la Festa Major es poden fotografiar i publicar les fotos dels actes a Instagram utilitzant l’etiqueta #fm18constanti .

El passat divendres 20 de juliol es feia l’acte de presentació públic del programa de la Festa Major de Sant Feliu d’aquest any, que inclou prop d’una cinquantena d’actes entre el dia 26 de juliol i el 5 d’agost. Precisament, les fotografies es podran presentar entre els dies 26 de juliol i el 5 d’agost d’agost fins al límit de les 23.59 hores

El concurs d’Instagram és una iniciativa de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

Poden participar del concurs tots els aficionats a la fotografia sense límit d’edat, que compleixin amb els termes i condicions establertes en les bases. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies i rebre com a màxim un premi. El jurat triarà les fotografies guanyadores i hi haurà premis per al 1er i 2on classificat

Back to top