Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta l’Auca dels 50 anys del Centre d’Esports Constantí

Com a preàmbul de l’inici oficial de la Festa Major, aquest dilluns 30 de juliol s’ha presentat a la Biblioteca Municipal l’Auca dels 50 anys del Centre d’Esports Constantí. L’acte, al qual hi han assistit una trentena de persones, ha comptat amb la presència del president del club, Òscar Solé; i dels autors de l’auca, Eloi Rodríguez i Jordi Alasà.

Les auques són una forma d’expressió molt antiga i arrelada a la cultura catalana, que combinen vinyetes dibuixades amb versos i rimes sobre un tema concret. En aquest cas, l’àrea social del Centre d’Esports Constantí ha encarregat una auca sobre els 50 anys d’història del club. Està formada per 12 vinyetes amb dibuixos d’Eloi Rodríguez i versos de Jordi Alasà que resumeixen els 50 anys de trajectòria del club esportiu.

De l’auca s’han fet dues edicions, una en color i una altra en blanc i negre per tal que els nens i nenes la puguin pintar. Es pot adquirir gratuïtament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, a la Biblioteca Municipal i al Camp de Futbol Municipal La Coma. Amb la presentació de l’auca, el Centre d’Esports Constantí ha tancat els actes de celebració del seu 50è aniversari.

Back to top