Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per participar a la sortida al Palau de la Música Catalana

Des d’aquesta setmana estan obertes les inscripcions per participar de la sortida al Palau de la Música Catalana per assistir al concert que oferirà l’Orfeó Català el diumenge 21 d’octubre. Es tracta d’una activitat que promou l’Ajuntament de Constantí amb la col·laboració de l’Associació dels Amics de la Música de Constantí

Les inscripcions es poden fer fins el dia 5 de setembre a l’OAC de l’Ajuntament, amb un preu de 25 €uros que inclou l’autocar i l’entrada al concert. Les places són limitades, i la reserva es farà per estricte ordre d’inscripció.

El concert inclourà obres de Schubert, Elgar, B. Vivancos, Toldrà, Guinovart i El Cant de la Senyera de Ll. Millet. La direcció del concert anirà a càrrec de Simon Hasley, amb Pablo Larraz a la sots direcció, i l’acompanyament musical de Pau Casan al piano.

La sortida es realitzarà des de la plaça de les Escoles Velles, a les 9.30 h, el proper diumenge 21 d’octubre. El passat mes de gener, ja es va organitzar amb un gran èxit de participació una sortida al Gran Teatre del Liceu de Barcelona

Back to top