Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Caminada nocturna fins el Pont del Diable tanca les activitats d’ “Estiu a la fresca”

Un total de 115 persones van participar aquest passat divendres 31 d’agost de la Caminada nocturna Constantí-Pont del Diable-Constantí. La Caminada, que va incloure una visita guiada a l’emblemàtic aqüeducte romà i sopar, era la darrera activitat del cicle “Estiu a la fresca” d’aquest mes d’agost.

Tots els participants de la caminada van poder passejar pel parc ecohistòric del Pont del diable, i descobrir els seus racons més emblemàtics combinant patrimoni, cultura i natura.

Un any més, amb l’objectiu d’amenitzar les nits d’estiu, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí ha programat el cicle d’activitats “Estiu a la Fresca”, tot un seguit d’activitats a l’aire lliure i de caràcter gratuït que s’han realitzat durant els mesos de juliol i agost, amb concerts, exhibicions de ball flamenc i danses del món,un espectacle de circ, gastropoesia, o sessions de cinema infantil.

El passat 10 d’agost es va realitzar, també amb gran èxit de participació, una sortida al parc astronòmic del Montsec a Àger (Lleida).

Back to top