Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club de tir amb Arc Constantí torna a brillar en el Campionat de Catalunya de Round 900 celebrat a Montjuïc

El club constantinenc va obtenir tres ors, dues plates i 12 rècords de Catalunya

Els arquers del Club esportiu de Tir amb Arc de Constantí ho han tornat a fer. Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat el XV Campionat de Catalunya de tir amb arc Round 900, organitzat pel Club Arc Montjuïc, que per a l’ocasió va fer un gran desplegament tecnològic utilitzant PDA i pantalles per poder realitzar el seguiment en temps real de la competició , a més de la seva retransmissió en directe.

El Round 900 és una competició en la qual es llencen 30 fletxes a 3 distàncies diferents, acumulant un total de 90 fletxes amb 900 punts en joc i en el qual, a diferència d’altres campionats, no es fan sèries eliminatòries.

El dissabte 15 de setembre a la tarda s’iniciava la competició amb  les categories més joves, i la benjamí Àngels Marsal va pujar al podi després de guanyar la plata amb 723 punts. El seu germà, l’infantil Miquel Marsal, va guanyar la medalla d’or amb 857 sobre 900 després de batre els rècords de les tres distàncies i del total, destacant els 299 punts sobre 300 a la distància de 30 metres després de realitzar 29 deus i un 9 en una sèrie increïble.

La jornada del diumenge dia 16 va ser una molt variable pel que fa al temps, amb estones de sol i altres de pluja. Els representants del club de tir amb arc de Constantí van ser els tres arquers junior, Maria Pitarch, Laura Pullès i Miki Romero. Tot i així, Maria Pitarch va participar en la categoria sènior, guanyat l’or després de batre els rècord sènior i júnior de les tres distàncies i del total, amb 837 punts, obtenint també la puntuació més alta en categoria absoluta. Laura Pullès, per la seva banda, també va guanyar l’or amb 752 punts i Miki Romero va ser plata amb 747.

S’acosta el final d’una temporada d’aire lliure plena d’èxits per als arquers i arqueres  de Constantí, després d’aconseguir l’or i el bronze en el Campionat d’Espanya, i el bronze per equips en el campionat d’Europa,  com a mèrits destacats. Ara ja només queden dues cites per donar per finalitzada la temporada. La FITA del Campionat Ciutat de Lleida, amb Maria Pitarch i Laura Pullès, i els Jocs Olímpics (JJOO) de la Joventut a Buenos Aires (Argentina), amb la participació de l’arquera de Constantí, Èlia Canales.

Back to top