Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen les beques als alumnes amb millors resultats de l’Institut

Aquest dimarts 18 de setembre s’han lliurat a la Sala de Plens de l’Ajuntament les beques als alumnes amb les millors qualificacions de l’Institut d’Educació Secundària de Constantí durant el passat curs 2017-2018. L’acte ha comptat amb la presència d’autoritats municipals encapçalades per l’alcalde Oscar Sánchez i la regidora d’Ensenyament Dolors Fortuny, i una representació de l’equip directiu i l’Ampa de l’Institut, a més dels alumnes premiats i els seus familiars.

Les beques que atorga l’Ajuntament consisteixen en una dotació de 600€ per a cadascun dels alumnes de Batxillerat que han obtingut les millors qualificacions. Aquests diners s’han de destinar a la seva continuïtat formativa en l’àmbit universitari. Els alumnes de Batxillerat que han rebut les beques han estat: Adrià Anguita Serrahima i Sarah Guellil.

A més, la direcció de l’Institut i l’Ampa també han atorgat una beca als millors expedients del centre des de 1er fins a 4art d’ESO. De 1r a 3r, el premi el dóna el centre i consisteix en la gratuïtat de la quota de centre i del programa de reutilització de llibres. El premi de 4t d’ESO, és un obsequi de l’AMPA i són 300 euros.

Enguany, els alumnes becats pels millors currículums han estat:

  • 1r d’ESO: Maria Callau Blánquez
  • 2n d’ESO: Hoda Achabbar
  • 3r d’ESO: Lucía García Romero
  • 4t d’ESO: Jakub Pikus

 

 

 

Back to top