Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es constitueix el Consell dels Infants i Adolescents de Constantí

Aquest dimecres 3 d‘octubre s’ha fet a la Sala de plens de l’ajuntament de Constantí l’acte de constitució del Consell dels Infants i Adolescents de Constantí. Aquest Consell dels infants i Adolescents vol ser un òrgan consultiu i participatiu amb la finalitat de crear una estructura vàlida i estable de participació dels infants i adolescents i un òrgan de comunicació d’aquests amb les autoritats municipals.

Durant l’acte, s’ha fet la presa de possessió dels membres del Consell, que estarà composat per 4 representants i 4 suplents del cicle superior de primària (5è i 6è) del col·legi Mossèn Ramón Bergadà, 4 representants i 4 suplents del cicle superior de primària (5è i 6è) del col·legi Centcelles, 4 representants i 4 suplents de l’IES Constantí, del 1er cicle de secundària (1r i 2n d’ESO), i 4 representants i 4 suplents del col·legi Turó, 2 del cicle superior de primària (5è i 6è) i 2 del primer cicle de secundària (1r i 2n d’ESO). A més, també en formen part l’alcalde, Oscar Sánchez, a qui correspondrà la presidència, la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny, vicepresidenta, un representat de cada grup municipal i un funcionari de l’Ajuntament, amb les funcions de secretari.

Després de la presa de possessió de tots els membres del consell, l’alcalde ha donat la benvinguda i ha mostrat el seu agraïment a tots els assistents, per voler formar part d’aquest òrgan. Durant aquest acte de constitució s’ha fixat el proper dia 27 de març coma data per a la celebració de la primera sessió plenària d’aquest Consell dels Infants i Adolescents de Constantí.

La voluntat del consistori és que sigui un òrgan estable de  joves que cursen entre 5è. de primària i 2n. d’ESO, independentment de la seva edat, on puguin exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i opinions, debatre i prendre decisions, així com proposar accions concretes per tal de contribuir a la millora del municipi.

 

Back to top