Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’arquera Èlia Canales, el Club Natació Constantí i el projecte “Centcelles, el nostre objectiu”, premiats pel Consell Esportiu del Tarragonès

L’arquera Èlia Canales, el Club Natació Constantí i el projecte “Centcelles, el nostre objectiu” han estat reconeguts pel Consell Esportiu del Tarragonès, en l’onzena edició dels Premis esportius Auriga Fvscvs. El passat divendres 5 d’octubre es lliuraven aquests premis, de caràcter honorífic, en un acte celebrat a l’Auditori del Casal Cultural de la Pobla de Mafumet, i que va comptar amb la presència d’una àmplia representació del món esportiu comarcal.

Entre els premiats, el Consell Esportiu del Tarragonès va concedir un dels reconeixements a Èlia Canales, la jove arquera del Club de Tir amb Arc de Constantí, com a esportista femenina en edat escolar que ha destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria i per haver projectat la imatge de al comarca fora del nostre àmbit. Cal recordar que aquests dies, Èlia Canales es troba a Buenos Aires representant la selecció espanyola de Tir amb arc als Jocs Olímpics de la Joventut, que aquest cap de setmana s’han inaugurat a la capital argentina.

Pel que fa als premis a proposta de l’Ajuntament de Constantí,el Club Natació Constantí va rebre el Premi Auriga Fvscvs en reconeixement als 20 anys de trajectòria d’aquesta entitat esportiva, que aquest 2018 ha celebrat el seu 20è aniversari i que a ha destacat per la seva tasca de foment de l’activitat esportiva al municipi.

Finalment, també es va concedir un reconeixement especial del Consell Esportiu del Tarragonès al projecte “Centcelles, el nostre objectiu”, organitzat per l’Ajuntament de Constantí i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb el patrocini de Repsol, i amb la participació de tots els centres educatius de Constantí: Escola Centcelles, Escola Mossèn Ramon Bergadà, Col·legi Turó i Institut Constantí. En aquest sentit, es va concedir el premi al millor programa, esdeveniment o activitat esportiva d’edat escolar, iniciativa o incorporació de noves pràctiques esportives. Durant el darrer curs escolar 2017-2018 el projecte s’ha desenvolupat a l’entorn de la temàtica “Els esports i les competicions a l’antiguitat clàssica”. En el marc de la celebració dels Jocs del Mediterrani 2018 a Tarragona, es va decidir fer un projecte conjunt a l’entorn de l’esport i els jocs a l’antiguitat clàssica. El projecte conjunt es va materialitzar en la realització de l’activitat “Vèncer a Olímpia!. Celebrem uns jocs…a la grega”, que va tenir lloc el passat mes de maig a la vil·la romana de Centcelles.

Back to top