Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí acollirà el Campionat d’Espanya de Powerlifting de 2019

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí acollirà els dies 5,6 i 7 del mes d’abril de 2019 el Campionat d’Espanya de Powerlifting (aixecament amb potència).

L’Ajuntament de Constantí i la Federació Catalana de Físic-Culturisme han signat aquest dimarts 30 d’octubre un conveni de col·laboració. L’acte de signatura del conveni s’ha fet al Pavelló Poliesportiu, i ha comptat amb la presència del regidor d’esports de l’Ajuntament de Constantí, Federico Díaz López, i el president de la Federació Catalana de Físic-Culturisme, Enric Torrent Méndez, assistit per Eduard Moreno Curto, director tècnic de Powerlifting a la província de Tarragona.

Després de l’èxit organitzatiu de les proves d’halterofília durant la celebració dels Jocs Mediterranis del passat mes de juny, la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Constantí acollirà l’any vinent aquest Campionat d’Espanya de Powerlifting , una disciplina esportiva de força que consisteix en l’aixecament del major pes possible  en tres exercicis diferents: l’esquat (sentadilla), el press de banca, i el pes mort.

L’Ajuntament de Constantí es compromet a facilitar les instal·lacions i tot el material necessari per al desenvolupament de la competició, mentre que l’organització del Campionat d’Espanya anirà a càrrec de la Federació Catalana de Físic-Culturisme

Back to top