Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Activitats per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Un any més, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat per als propers dies activitats diverses coincidint amb el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les Dones que es commemora el 25 de novembre.

L’acte central arribarà el mateix diumenge dia 25 a les 13 h. amb la Lectura del Manifest al davant de l’Ajuntament, que com és habitual anirà a càrrec de les dues associacions integrades exclusivament per dones al municipi, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

L’endemà, dilluns dia 26 de novembre a les 18 h. tindrà lloc a la Biblioteca Municipal una altra de les activitats habituals d’aquests darrers anys, una activitat de lectura de textos amb el títol de: “Alcem la veu per les dones”. Per segon any consecutiu, el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones es centra en la visibilització, sensibiltzació i lluita contra les violències sexuals. Des de la Biblioteca Municipal, aquest serà el quart any que s’organitza aquesta sessió de lectures que vol ser un espai de reflexió al voltant del paper de la dona en la societat actual. Un any més, es farà aquesta lectura compartida de poemes, cançons i textos per fer visible els masclismes i la violència de gènere en la societat actual. L’activitat, oberta a tothom, comptarà amb la participació d’usuaris i usuàries de la Biblioteca, alumnes de l’Escola d’Adults i alumnes de l’Institut de Constantí.

Back to top