Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nou Curs de Monitor/a de menjador

Us informem de la convocatòria d’un Curs de Monitor/a de Menjador, a través de l’Oficina Municipal de Treball, per al qual encara queden les últimes places disponibles.  L’objectiu és formar a les persones interessades en els aspectes bàsics i essencials que ha de tenir un monitor de menjador escolar oferint una visió realista de la tasca dintre d’una educació integral.

Entre els continguts del curs hi ha aspectes relacionats amb l’organització del menjador, aspectes pedagògics, de psicologia del desenvolupament, educació per la salut i alimentació, aspectes elementals dels primers auxilis, trastorns de la conducta, i nocions relatives a la Manipulació d’aliments

El curs s’impartirà del 10 de desembre fins el 20 de desembre, a l’edifici de la Biblioteca Municipal.  Preu: 20 €uros. Per a més informació: Oficina Municipal de Treball (carrer Sant Pere 49), telèfon 977 19 08 21 i oficinadetreball@constanti.cat

Back to top