Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Conveni de col•laboració amb l’Obra Social “La Caixa” per a ajuts al servei de menjador escolar

L’Ajuntament de Constantí i l’Obra Social “La Caixa” han signat aquest dijous 29 de novembre un conveni de col·laboració en matèria educativa i amb finalitats socials, en un acte que s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí. Mitjançant aquesta col•laboració, l’entitat bancària es compromet a aportar una quantitat de 3.000 €uros durant el proper any, que es destinaran a ajudes destinades a menjador escolar. Aquesta aportació se suma a la partida de 130.000 €uros que l’Ajuntament de Constantí ja destina a aquesta finalitat.

Al llarg d’aquests darrers anys s’han signat diversos convenis de col·laboració amb “La Caixa” en el marc dels projectes educatius i culturals amb finalitats socials que es desenvolupen a Constantí. És el cas del Projecte estudi assistit de reforç escolar,  les ajudes per la compra de material escolar, a banda d’aquestes ajudes al servei de menjador escolar

Des de l’Ajuntament de Constantí, l’alcalde Óscar Sánchez ha valorat molt positivament aquesta aportació econòmica de “La Caixa” i ha volgut agrair “la col·laboració de l’entitat i el fet de poder seguir treballant conjuntament en projectes socials i educatius”.

El director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, ha volgut agrair “la confiança de l’Ajuntament en els projectes socials de l’Obra Social “La Caixa” i “l’oportunitat de poder ajudar les famílies de Constantí que es troben en situació de vulnerabilitat”.

Amb l’objectiu d’evitar casos de malnutrició infantil, l’Ajuntament de Constantí manté obert el servei de menjador escolar durant tot l’any, no només durant el període lectiu, sinó també durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu. El consistori municipal continua plantejant com una de les actuacions prioritàries durant els mesos d’estiu i els períodes de vacances escolars, la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants.

 

Back to top