Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’encesa de llums marca l’inici del Nadal a Constantí

L’encesa de les llums de Nadal va iniciar el passat divendres 30 de novembre la campanya nadalenca a Constantí, amb un acte que es va fer a la Plaça de les Escoles Velles i que va il·luminar un gran arbre de Nadal que durant totes aquestes festes guarnirà l’espai central d’aquesta plaça. Tal i com ja es va fer l’any passat també es va descobrir la decoració nadalenca de la plaça, que ha estat elaborada pels nens i nenes de la Llar d’Infants Municipal i pels avis i àvies el Centre de Dia. També des del passat divendres i mentre durin les festes, la decoració i les llums nadalenques il·luminaran diverses places i carrers del municipi.

Durant l’acte d’encesa de les llums, la Coral de l’Escola Municipal de Música “Rafael Gibert Recasens” va oferir una actuació especial basada en cançons de temàtica nadalenca. L’acte va comptar també amb un Espectacle d’animació infantil i una berenar popular, i és que els nens i nenes del municipi van ser els grans protagonistes d’aquesta jornada festiva.

Aquest acte d’encesa de les llums, marca l’inici de la campanya de Nadal a Constantí, que com cada any comptarà amb un extens programa d’activitats que s’allargaran fins el dia de Reis. Entre les activitats previstes destaquen els festivals de Nadal de les escoles, la cantada d’una Nadala conjunta entre l’Escola Municipal de Música i les escoles del municipi, el Parc de Nadal, o el Sopar i gran Revetlla de Cap d’Any al Pavelló Poliesportiu,  a més de les activitats organitzades per entitats i associacions. A més, durant la campanya de Nadal es realitzarà la 3a edició del Concurs d’Aparadors Nadalencs organitzat per la Unió de Botiguers amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquest any, com a novetat, es farà també el primer concurs de Guarniment de Balcons Nadalencs, una iniciativa de l’Associació de Veïns de Centcelles, que degut a l’èxit de la proposta s’ha acabat ampliant a tot el nucli urbà.

Com l’any passat, durant aquestes festes nadalenques tindrà lloc un concurs  Fotogràfic d’Instagram, amb la col·laboració de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí.

 

Back to top