Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una quinzena de persones obtenen el carnet d’operador/a de carretons

Durant el passat mes de novembre una quinzena de persones han realitzat un Curs d’Operador/a de Carretons, a través de l’Oficina Municipal de Treball de Constantí. El curs ha tingut una durada de 24 hores i ha permès als alumnes obtenir el carnet de carretoner segons la Norma UNE 58451, que els permet treballar en el sector de la indústria química.

Aquest dimarts 11 de desembre s’ha fet  a la Sala de plens de l’Ajuntament de Constantí l’acte d’entrega de diplomes,amb la presència de l’alcalde Oscar Sánchez, i de la regidora Dolors Fortuny.

Els objectius generals d’aquest curs han estat capacitar els alumnes per al maneig segur d’operacions amb carretons elevadors formant-los en la seva conducció i maneig. A més, han pogut conèixer de forma general, les modalitat, condicions i riscos associats a les diferents operacions de manipulació de carrega en base als diferents equips utilitzats i l’entorn de treball en els que operen.

Back to top