Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Últims dies per demanar la subvenció per a la rehabilitació de façanes del projecte “Constantí, Posa’t bonic”

El proper 15 de gener de 2019 finalitza el termini per poder sol·licitar les subvencions per a la rehabilitació de façanes dins del projecte “Constantí, Posa’t bonic” de l’any 2018. Aquestes subvencions que atorga l’Ajuntament de Constantí estan destinades a la rehabilitació, restauració, reforma i pintura de les façanes dels immobles amb més de 25 anys d’antiguitat.

En el marc de las polítiques de foment de conservació d’edificis, i amb especial atenció, els nuclis antics dels municipis, com a mesura d’estímul a la rehabilitació per evitar la degradació i el foment dels valors estètics i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, l’Ajuntament de Constantí ha aprovat els darrers anys la concessió de subvencions per tal que els veïns adeqüin les façanes dels seus habitatges.

La partida total destinada a aquest projecte “Constantí, Posa’t bonic” és de 20.000 €uros. Les quantitats de les ajudes poden arribar fins a un 30 % del pressupost total presentat per l’interessat , sense sobrepassar la quantitat de 1.500 €uros.

Us recordem que les sol·licituds s’han de presentar a l’OAC de l’Ajuntament, amb tota al documentació necessària. Podeu consultar tota la informació de la convocatòria en el següent enllaç: https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20170808&anyp=2017&num=06629&v=i

 

Back to top