Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Espectacle d’humor amb el còmic Javi Sancho, aquest diumenge a Constantí

Aquest cap de setmana continuen els actes de la Festa Major d’Hivern a Constantí en honor a Sant Sebastià, amb un dels plats forts de la programació com serà l’espectacle d’humor #LoDeLaRisa amb el còmic Javi Sancho. L’espectacle, que tindrà lloc aquest diumenge 27 de gener, començarà a les 18 h al Pavelló Poliesportiu.

Javi Sancho, nascut a Tarragona fa uns 30 anys, va començar forjant la seva base còmica en locals de comèdia. Va iniciar fa 8 anys gira nacional de teatres compartint escenari amb Santi Millán en els espectacles “Santi Millán Live!” i “Estamos mejor que nunca”, que ja van presentar durant la Festa Major d’Hivern de l’any passat a Constantí.

Malgrat la seva curta edat, Javi Sancho ha estat programat fins a 6 ocasions en el cicle de comèdia Comedy Zoo al Club Capitol, el còmic més jove de la història a aparèixer a la cartellera de la Sala Pepe Rubianes a Barcelona.

El 2012 va donar el salt a la televisió com copresentador del programa diari “Fiesta Suprema”. Va ser col·laborador del programa “Zapeando” a la Sexta i presentador al costat de Santi Millán del programa de càmera oculta “Sinvergüenzas”, a Neox, combinant amb les seves aparicions al programa” Sopa de Gansos! de Cuatro i FDF.

Les entrades anticipades es poden comprar a l’OAC de l’Ajuntament, a un preu de 5 €uros. A banda, fins el mateix diumenge 27 també es poden comprar les entrades on-line, en aquest cas sense numerar a l’enllaç: https://comprarticket.com/entrada/javi-sancho-lodelarisa/. El mateix dia de l’espectacle també es podran comprar les entrades al Pavelló Poliesportiu.

Back to top