Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Centre d’Esports Constantí realitza la presentació oficial dels equips del club

El Centre d’Esports Constantí ha celebrat aquest diumenge 3 de febrer la presentació oficial dels equips que integren el club. Tal i com ja s’ha fet durant aquestes temporades passades, la jornada va tenir un caire festiu i de celebració, amb inflables, jocs infantils i serveis de barbacoa ja des de bon matí al Camp de Futbol Municipal de la Coma.

Pel que fa a l’acte de presentació, els jugadors dels diversos equips que integren l’entitat va anar sortint al centre del terreny de joc un per un, i posteriorment hi va haver un torn de parlaments, amb la intervenció del president el club, Òscar Solé. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Óscar Sánchez i la regidora Meritxell Cano en representació de l’Ajuntament de Constantí, a més del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i delegat a Tarragona, Josep Vives, acompanyat de Rafael Pinedo, directiu FCF, Diego Ávila, delegat comarcal del Tarragonès i de Josep Anton Romeo, delegat comarcal de l’Alt Camp

Seguidament, es va fer la tradicional foto de grup amb tots els integrants del club, jugadors, membres del cos tècnic i directius. El club de futbol constantinenc compta aquesta temporada 2018-2019 amb un total de 210 fitxes federatives.

Back to top