Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Doble medalla per al Club de Tir amb Arc Constantí en el Campionat d’Espanya Júnior

El Club de Tir amb Arc Constantí s’ha emportat dues medalles de plata en el Campionat d’Espanya de Sala Júnior que s’ha disputat aquest cap de setmana a Benalmádena(Màlaga). L’arquera Maria Pitarch ha pujat al podi com a subcampiona d’Espanya en la modalitat d’arc recorbat Júnior. La medalla d’or, en una ajustadíssima final que es va decidir en la fletxa de desempat, va ser per a l’andalusa Leyre Fernández. El bronze va ser per a la madrilenya Mónica Galisteo, mentre que l’ arquera constantinenca Èlia Canales va finalitzar en 4a posició.

D’altra banda, en aquest mateix campionat, Maria Pitarch i Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, i Pablo Mercader, van aconseguir també la medalla de plata en equip per comunitats autònomes. En aquest cas, l’or va ser per a la Comunitat de Madrid.

Aquesta doble medalla, suposa un nou èxit esportiu en la brillant trajectòria del Club de Tir amb Arc Constantí, i dues medalles més que se sumen al brillant palmarès d’aquestes dues joves arqueres del Club. El passat mes de gener, Maria Pitarch i Èlia Canales van aconseguir la cinquena i la sisena posició respectivament, en el Campionat del Món de Tir amb Arc Indoor que es va celebrar a Nimes (França). D’aquesta manera, per segon any consecutiu, les dues joves esportistes finalitzaven entre les 10 millors arqueres del món en la categoria Júnior (recordem que l’any passat van finalitzar 3a i 4a).

En les properes setmanes, Pitarch i Canales, disputaran les proves classificatòries per als Jocs Olímpics de Tokyo de 2020, en categoria absoluta.

Back to top