Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta la nova marca de municipi: “Fem Constantí”

L’Ajuntament de Constantí ha presentat aquest divendres 22 de febrer la nova marca de municipi “Fem Constantí”. L’acte de presentació s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez. Durant aquesta presentació, el batlle constantinenc ha explicat que es tracta d’un nou “lema institucional i una nova marca de municipi amb què el consistori vol reforçar els valors positius envers el poble, fomentar el sentiment de pertinença i divulgar-lo.”

L’objectiu és aconseguir que la marca i el lema “Fem Constantí” tingui presència en tots els àmbits del “dia a dia del municipi, tant social, com cultural, educatiu, esportiu, associatiu i comercial”. La voluntat és que sigui un projecte de llarg recorregut, on s’impliqui també a la ciutadania. En aquest sentit, l’alcalde ha subratllat que “Fem Constantí” és una campanya amb la que “volem projectar aquest valors positius a tot el territori, però sobretot, especialment, és una campanya adreçada als nostres ciutadans i ciutadanes, que reivindica la cohesió, l’orgull de poble i les nostres arrels.”

A més, totes les campanyes i accions promocionals que s’iniciïn des del consistori, aniran acompanyades d’aquest tret distintiu. La imatge de la campanya és l’skyline de Constantí, una visió panoràmica molt característica del municipi i un segell identificador molt visual del poble. Amb la primera persona del plural, “Fem”, es vol fer extensiva aquesta campanya a tots els constantinencs i constantinenques i transmetre el sentiment d’inclusió per a tothom..

 

Back to top