Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La delegada del Govern a Catalunya fa una visita institucional a l’Ajuntament de Constantí

La delegada del Govern Espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha dut a terme aquest dijous 28 de febrer una visita institucional a l’Ajuntament de Constantí, on s’ha reunit amb l’alcalde, Oscar Sánchez, i ha signat en el Llibre d’Honor del consistori. A la trobada hi han assistit també el subdelegat del Govern a  Tarragona, Joan Sabaté, i el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, a més de diversos representants de l’Ajuntament de Constantí.

La delegada del Govern, ha traslladat a l’alcalde de Constantí tot el suport de la Delegació als ajuntaments, “ja que són un pilar fonamental en l’atenció a la ciutadania i suposen un element clau en la gestió diària de les necessitats dels veïns”. Teresa Cunillera ha destacat la seva “satisfacció per la visita realitzada a Constantí. Una visita que teníem pendent des de fa molt de temps, amb l’alcalde n’havíem parlat, i finalment hem pogut trobar l’ocasió”. Després de signar el Llibre d’honor del consistori i d’una breu reunió, la delegada del Govern ha volgut destacar la importància de la feina que realitzen alcaldes com Oscar Sánchez, de qui ha subratllat la “seva voluntat de treballar per construir al municipi de Constantí un espai de convivència, de tolerància i de respecte per a tothom”.

Durant el matí, la Delegada del govern ha visitat les obres que s’han iniciat al túnel de Coll de Lilla, una infraestructura que permetrà reduir el trajecte entre Valls i Montblanc, i que permetrà prolongar l’autovia A-27. Amb un pressupost que s’ha elevat a 115 milions d’euros, es tracta del quart i últim tram pendent d’executar de l’autovia A-27, entre Tarragona i Montblanc.

 

 

 

Back to top