Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club Gimnàstica Estètica Constantí organitza la Trobada de petites gimnastes Summia

El passat dissabte 16 de març, el Club Gimnàstica Estètica Constantí va organitzar al Pavelló Poliesportiu Municipal la Trobada de petites gimnastes Summia, que va fusionar la Dansa, la Gimnàstica Rítmica i la Gimnàstica Estètica de grup.

La Trobada va comptar amb la participació de 57 nenes de 5 escoles diferents, el col·legi Aura, el Col·legi el Carme, l’escola Els Àngels de Torreforta, la Salle de Reus i les nenes d’Iniciació del Club Gimnàstica Estètica Constantí.

Després de realitzar diversos tallers i grups de treball al llarg del matí, per tancar la jornada els equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí i la Salle de Reus que participaran en els Campionats d’Espanya de la propera primavera van oferir una exhibició.

Back to top