Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença la preinscripció escolar als centres educatius del municipi

Aquest divendres 29 de març s’obre el termini per a les preinscripcions per educació infantil, primària i secundària obligatòria(ESO) als centres educatius de Constantí. Les preinscripcions s’allargaran fins el proper 9 d’abril. L’Ajuntament de Constantí,  a través de la seva regidoria d’Ensenyament, conjuntament amb l’escola Centcelles, el col·legi Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí, han impulsat una campanya per fomentar les matriculacions als centres educatius públics del municipi de cara al pròxim curs escolar 2019-2020.

Durant les darreres setmanes s’han distribuït cartells i banderoles de la campanya a diversos espais del municipi, als mateixos centres i als equipaments municipals. A més, la campanya es reforça a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Constantí.

Un cop finalitzat aquest període de preinscripcions, les matrícules es podran formalitzar del 20 al 26 de juny per a infantil, primària i 1r d’ESO, i del 27 de juny al 3 de juliol per a 2n, 3r i 4rt d’ESO. La matrícula es formalitzarà directament al centre on s’hagi obtingut plaça.

La preinscripció del curs vinent per als estudis de Batxillerat està prevista per la primera quinzena de maig 

Back to top