Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí recrearà “La Passió de Crist” el dissabte 20 d’abril

Constantí reviurà aquesta Setmana Santa els últims dies de la vida de Jesús, des de l’entrada a Jerusalem fins a la seva crucifixió. Serà el pròxim dissabte 20 d’abril, a partir de les set de la tarda, amb la representació de “La Passió de Crist”, que anirà a càrrec de l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí.

Aquest dijous 4 d’abril s’ha presentat en roda de premsa aquesta “Passió de Crist” en un acte celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament, que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, el president de l’Associació d’Amics del Teatre, Marc Cardó, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny.

La Passió constarà de sis escenes, que transcorreran per diferents emplaçaments del casc antic de Constantí, entre els quals la Pista d’Estiu. Aquestes escenes representaran l’entrada a Jerusalem, el Sant Sopar, l’oració a l’hort de Getsemaní, la presentació de Jesús a Herodes, el judici davant Ponç Pilat, i la crucifixió i resurrecció.

Des de fa uns mesos, prop d’una setantena de persones de Constantí treballen per donar forma a aquest projecte, des del punt de vista artístic, decorats i vestuari. A més, els armats de Constantí també col·laboraran en diferents escenes d’aquesta Passió.

Coincidint amb l’estrena de la Passió, s’ha recuperat també l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí, una associació cultural que ja va existir fa uns anys i que englobarà tots els projectes teatrals com el Pessebre vivent, que s’ha fet durant aquest últims anys, la Passió, i altres propostes que es donaran a conèixer properament.

 

Back to top