Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els representants del Club de Tir amb Arc Constantí brillen amb llum pròpia als campionat europeus, estatals i autonòmics

Des que va iniciar la seva trajectòria, ara fa uns 4 anys, el Club de Tir amb Arc Constantí s’ha consolidat com un dels referents d’aquesta modalitat esportiva no només a nivell català i estatal, sinó també en els campionats internacionals. La setmana passada, els/les representants del club han aconseguit projectar novament el nom de l’entitat esportiva a les diferents competicions europees, estatals i autonòmiques.

En categoria absoluta, Èlia Canales, ha participat amb la selecció espanyola al Gran Premi d’Europa de Bucarest entre els dies 9 i 13 d’abril, aconseguint un meritori 4rt lloc i quedant-se a les portes del podi. Èlia Canales compartia equip amb Alicia Marín i Celia Castaños, i també van finalitzar en 3a posició en les proves classificatòries per als Jocs Europeus de Minsk 2019. En les proves individuals d’aquest Gran Premi de Bucarest, Èlia Canales ha finalitzat en la 9a posició. Aquesta setmana, Canales forma part de l’equip espanyol que participarà a la World Cup de Medellín.

D’altra banda, els dies 13 i 14 d’abril es disputava a Madrid la 1a Jornada de la lliga nacional cadet, amb l’arquera constantinenca Júlia Galera, finalitzant en la 7a posició estatal en la modalitat d’arc recorbat femení, i el constantinenc Miquel Marsal, que va acabar 17è en arc recorbat masculí.  En la classificació per equips mixtes, Galera i Marsal es troben en la 10a posició a la classificació.

Pel que fa al Lliga catalana de Tir amb Arc, després de 3 tirades disputades, Júlia Galera i Miquel Marsal encapçalen la classificació en les categories cadets femenina i masculina, respectivament.

En categoria Júnior, Èlia Canales i Maria Pitarch, són1a i 2a, respectivament, a la classificació, amb la també constantineca Alba Ortega, en el 4rt lloc.

La Lliga Catalana finalitzarà amb la 4a Tirada que es disputarà aquest dissabte 27 d’abril, precisament a Constantí. De moment, ja hi ha 110 esportistes que han formalitzat la seva inscripció per a aquest torneig. Donat l’alt nivell dels participants, la competició s’ha homologat a nivell internacional, i en cas d’obtenir-se qualsevol record, aquest tindrà reconeixement a nivell mundial per la Federació Internacional Tir amb Arc.

Back to top