Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èxit esportiu i organitzatiu del III Open AGEGCAT de Gimnàstica estètica de Grup celebrat a Constantí

Un total de 130 gimnastes procedents de 18 equips d’arreu de Catalunya s’han donat cita aquest dissabte 27 d’abril al Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí per participar de la Tercera Fase de l’Open AGEGCAT de gimnàstica estètica de grup i sota l’organització del Club Gimnàstica Estètica Constantí, club pioner d’aquest esport a la província de Tarragona. Es tractava de l’última fase d’una competició que compta amb el suport de l’Associació de Gimnàstica Estètica de Grup de Catalunya.

En aquest campionat, els diferents equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí han fet un gran paper, obtenint podis en totes les categories. L’equip Júnior, l’equip 12-14 A, i l’equip 10-12 han obtingut el 1r lloc en les seves competicions, mentre que l’equip 10-12 B va finalitzar en la segona posició.

Aquest proper cap de setmana, del 3 al 5 de maig, l’equip Júnior i l’equip 12-14 A del Club Gimnàstica Estètica Constantí participaran en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Sagunt (València), classificatori per al Campionat del Món que es farà a mitjans del mes de maig a Cartagena.

 

Back to top