Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èlia Canales obté una històrica 4ª posició per equips a la World Cup de Medellín de Tir amb Arc

L’arquera del Club de Tir amb Ar Constantí, Èlia Canales, continua fent història. Del 23 al 28 d’abril ha participat amb l’equip espanyol absolut a la World Cup de Medellín (Colòmbia) en la categoria d’arc recorbat femení. L’equip espanyol, format per la constantinenca i per les arqueres Alicia Marín, Celia Castaños i Mònica Galisteo, va classificar-se en la 4a posició quedant-se així a un pas d’obtenir podi. Es tracta d’una classificació històrica, ja que l’equip espanyol femení mai, fins ara, havia aconseguit classificar-se tan amunt en una competició com la World Cup. Cal destacar, a més, el fet que Medellín és una ciutat que es troba a 1.500 metres per sobre del nivell del mar, una circumstància que afecta el vol de les fletxes.

A banda d’aquest excel·lent resultat de l’equip femení, Èlia Canales va acabar en l’onzena posició de la classificació individual (sent l’arquera espanyola millor classificada), i en una brillant cinquena posició per equips mixte, formant parella amb l’arquer Pablo Acha.

Prèviament a aquesta World Cup, l’equip espanyol absolut amb Èlia Canales a les seves files, ja va finalitzar en el 4rt lloc del Gran Premi de Bucarest  que es va celebrar del 9 al 13 d’abril.

El pròxim repte de l’arquera constantinenca serà la setmana vinent, del 6 al 12 de maig, a la World Cup de Shangai (Xina), on l’equip espanyol intentarà superar aquest 4rt lloc assolit a Medellín.

 

Back to top