Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“El somni de Tàrraco” centra el Club de Lectura del cicle “Llegim la història”

Aquest dilluns, 20 de maig, s’ha celebrat una sessió especial del Club de Lectura a la Biblioteca Municipal de Constantí dintre del cicle “Llegim la història”. Des de la Biblioteca, en col•laboració amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) i dins dels habituals clubs de lectura, s’ha posat en marxa aquest nou cicle “Llegim la Història”, en aquest cas per descobrir Tàrraco, a partir d’una de les novel•les que tenen com a marc d’acció aquesta ciutat: “El Somni de Tàrraco” de Xulio Ricardo Trigo.

Precisament, el mateix autor i la conservadora del MNAT, Pilar Sada, van ser els protagonistes d’aquesta sessió especial del club de lectura, acompanyats de la directora de la Biblioteca, Vanesa Gutiérrez, i dels col·laboradors i participants habituals dels clubs de lectura que cada mes organitza la Biblioteca.

“El Somni de Tàrraco” és una història d’amor i intriga que té lloc a la ciutat que Octavi August va convertir amb la seva presència durant els anys 27 a 25 aC, en la capital efectiva de l’Imperi Romà. L’activitat “Llegim la història” s’iniciava el passat dissabte 4 de maig amb una visita guiada a l’exposició “Tàrraco” del MNAT, a càrrec de Pilar Sada, conservadora del MNAT. Seguidament, els participants van gaudir d’una visita al teatre romà de Tarragona, amb les explicacions de l’arqueòleg Josep Francesc Roig.

Back to top