Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de 300 gimnastes de tot l’estat participen en la 2a fase de la Copa d’Espanya a Constantí

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí ha acollit aquest cap de setmana la segona fase de la Copa d’Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup, amb la participació dels millors clubs procedents d’arreu de l’Estat i, evidentment, amb la presència de les amfitriones del Club Gimnàstica Estètica Constantí.

El campionat ha comptat amb la participació de més de 300 gimnastes d’equips procedents de set comunitats autònomes. La presidenta del Club Gimnàstica Estètica Constantí,  Maribel Castro, ha fet balanç de l’èxit de participació i organització del campionat.

Dissabte va celebrar-se el concurs preliminar de categories, des de les més petites a les superiors. Durant la sessió de diumenge es va dur a terme el concurs final júnior i sènior, a més de l’entrega de trofeus. Pel que fa al paper dels equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí, l’equip 12-14 i l’equip húnior han finalitzat en la primera posició. L’equip júnior, a més, ha aconseguit la classificació per a l’Open dels Països del Mediterrani que s’ha de celebrar durant el mes d’octubre a Budapest.

Back to top