Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló de Constantí acull aquest cap de setmana el Campionat Nacional de Futbol Sala de Clubs

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí serà una de les seus del Campionat Nacional de Futbol Sala de Clubs que organitza la Confederación Nacional de Futbol Sala els dies 7,8 i 9 de juny. Concretament, a Constantí, es disputaran les competicions en categoria benjamí i infantil. Les competicions es disputaran a les dues pistes del Pavelló, tant a la pista principal com a l’annexa. La jornada de divendres arrencarà a les 17 h. amb el partit que disputaran a la pista principal  l’equip del Legio Gemina, de Castella-Lleó, i l’Alcalà-Prat, de Catalunya, en categoria infantil. A la mateixa hora, a la pista annexa, es jugarà el partit entre Legio Gemina i Llinars, en categoria benjamí. A les 19 h. es jugarà, a la pista principal, el partit entre el conjunt malagueny del CD Humilladero, i l’equip local Club Futsal Constantí, en categoria infantil. També a les 19 h., a la pista annexa, s’enfrontaran el Playas Málaga i el Club Futsal Constantí, en categoria benjamí.

Dissabte es continuaran jugant els partits de les lliguetes de les dues categories, i el Campionat finalitzarà diumenge al matí, amb la disputa de les finals de les categories infantil i benjamí, a la pista principal, i les finals de consolació,a la pista annexa.  A  les 14. hi ha prevista l’entrega de trofeus. A banda de Constantí, les categories cadet i aleví d’aquest Campionat Nacional de Futbol sala de Clubs es jugaran al Morell, Camp-Clar i Sant Salvador.

Back to top