Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí torna a representar “La Passió de Crist” aquest diumenge 9 de juny

Constantí tornarà a representar “La Passió de Crist” el diumenge 9 de juny a les vuit del vespre. Després de l’estrena passada per aigua del passat 20 d’abril durant els actes de la Setmana Santa, i de la gran acollida que va tenir l’activitat, s’ha decidit fer un nou passi d’aquesta representació a càrrec de l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí, que permet reviure els últims dies de la vida de Jesús, des de l’entrada a Jerusalem fins a la seva crucifixió.

La Passió consta de sis escenes que transcorreran per diferents emplaçaments del casc antic de Constantí, entre els quals la Pista d’Estiu. Aquestes escenes representaran l’entrada a Jerusalem, el Sant Sopar, l’oració a l’hort de Getsemaní, la presentació de Jesús a Herodes, el judici davant Ponç Pilat, i la crucifixió i resurrecció.

Coincidint amb l’estrena de la Passió es recuperava també l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí, una associació cultural que ja va existir fa uns anys i que englobarà tots els projectes teatrals com el Pessebre Vivent, que s’ha fet durant aquests últims anys, la Passió, i altres propostes que es donaran a conèixer properament.

 

Back to top