Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Óscar Sánchez és proclamat novament alcalde de Constantí

L’Ajuntament de Constantí ha iniciat un nou mandat municipal amb el ple de constitució del nou consistori celebrat aquest dissabte, 15 de juny, en què Óscar Sánchez Ibarra ha estat, novament, proclamat alcalde. Després de ser la força més votada obtenint la majoria absoluta a les eleccions del passat 26 de maig, els 9 regidors electes del PSC formaran l’equip de govern dels propers 4 anys. Dels 13 regidors que conformaran el plenari municipal s’han incorporat 5 cares noves. A banda del PSC, dues formacions més han obtingut representació al consistori: Compromís per Constantí, amb 3 regidors, i Junts per Constantí, amb 1 regidor.

L’alcalde, Óscar Sánchez, ha estat investit amb els vots favorables dels 9 regidors del PSC. Compromís per Constantí i Junts per Constantí no han presentat candidatura per a l’elecció a l’alcaldia degut a que els resultats de les eleccions reflectien una majoria clara i els quatre regidors han votat en blanc. A banda d’investir el nou alcalde, el ple també ha servit per constituir el nou ajuntament, i perquè els regidors electes prenguin possessió del seu càrrec.

En la seva intervenció, l’alcalde socialista Óscar Sánchez ha subratllat que governarà “amb la mà estesa a tots els grups municipals”. L’alcalde ha expressat que el seu equip de govern continuarà amb el projecte iniciat ara fa quatre anys i que durant aquest mandat se seguirà “amb la tasca de bona planificació i una gestió ambiciosa i eficient”. “Les persones, el territori i les activitats socioeconòmiques han de ser una prioritat per fer avançar Constantí”, ha dit l’alcalde.

Sánchez també ha expressat que escoltarà a tots els grups municipals i serà molt receptiu a les demandes de la ciutadania. Pel que fa a les línies bàsiques de la seva acció de govern, seran “les polítiques d’acció social i estar al costat de les persones i les famílies que més ho necessiten”.

La cap de llista de Compromís per Constantí, Sílvia Puerto, ha apel.lat al diàleg entre govern i oposició a l’hora de prendre les grans decisions del poble. Puerto ha destacat que treballaran “incansablement amb sentit de responsabilitat i fent una oposició constructiva”.

Finalment, el cap de llista de Junts per Constantí, Josep Maria Franquès ha destacat que durant aquests propers quatre anys “cal treballar en dos punts bàsics: el civisme i l’habitatge” i ha demanat a l’equip de govern més comunicació amb l’oposició i amb la ciutadania”.

En els propers dies està previst que es doni a conèixer el nou cartipàs municipal i la distribució de les respectives regidories.

CONSISTORI MUNICIPAL 2019-2023

Equip de govern 2019-2023

Sr. Oscar Sánchez Ibarra (PSC)

Sra. Dolors Fortuny Golorons (PSC)

Sr. Vicenç Maceira Barbosa (PSC)

Sra. Virginia Bautista Jodar (PSC)

Sr. Jordi Pérez Hidalgo (PSC)

Sra. María García Ortiz (PSC)

Sr. Ismael Perroni Gallardo (PSC)

Sra. Mariana Buger Cámara (PSC)

Sr. Alfonso Riscos Agudo (PSC)

Càrrecs electes consistori

Sra. Sílvia Puerto Lleixà (Compromís per Constantí)

Sr. Domingo García Núñez (Compromís per Constantí)

Sr. Ruben Gras Fernández (Compromís per Constantí)

Sr. Josep Maria Franquès Martí (Junts per Constantí)

Back to top