Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La regidora constantinenca, Sílvia Puerto, nova diputada provincial a Tarragona

La regidora constantinenca Silvia Puerto i Lleixà ha estat nomenada diputada provincial pel partit judicial de Tarragona. La regidora, que formarà part del grup de diputats d’ERC, compaginarà la seva tasca de regidora al consistori de Constantí amb la de diputada provincial. Aquest migdia s’ha celebrat el Ple de constitució de la Diputació de Tarragona per al període 2019-2023, en el qual han pres possessió del seu càrrec els 27 nous diputats i diputades provincials. Sílvia Puerto serà una de les onze representants d’ERC a la Diputació, entre les quals hi haurà cinc dones diputades, entre elles la nova presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó. ERC és el partit amb major representació a l’ens supramunicipal amb un total d’onze representants.

Silvia Puerto ha afirmat que “és una ferma defensora del municipalisme” i és per això que “com a diputada provincial seguirà treballant en benefici de tots els pobles del Tarragonès.” A més, ha assegurat “sentir il.lusió i un fort compromís amb la nova responsabilitat que assumeix”. La constantinenca ha afirmat que seguirà treballant “pel desenvolupament de tota la província però d’una manera especial per atendre les demandes dels ajuntaments i dels veïns del Tarragonès”.

Back to top