Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Inscripcions per al Torneig 12 hores de Futbol Sala

El dissabte 20 de juliol es celebrarà una nova edició del Torneig 12 hores de Futbol Sala a Constantí en les categories benjamí i aleví. Fins el 17 de juliol estan obertes les inscripcions per participar d’aquest torneig que es disputarà, com és habitual, a la Plaça de la Generalitat. El 18 de juliol es farà el sorteig de la competició al Pavelló Poliesportiu.

El torneig s’iniciarà a les 10 del matí del dissabte 20 de juliol, les semifinals es jugaran a les 21 hores i la gran final, a les 22 hores. Hi haurà premis  per al 1r,2n i 3r classificat, per al màxim golejador, el porter menys golejat i per al millor jugador de la final. Les inscripcions es poden fer de manera gratuïta trucant al telèfon 616 77 65 37

Back to top