Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gran èxit de participació en una nova edició del “Mulla’t” per l’Esclerosi Múltiple a Constantí

Un any més Constantí s’ha sumat a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, una jornada festiva i solidària organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple que té com a principal objectiu recaptar fons per lluitar contra aquesta  malaltia que afecta el sistema nerviós. Un total de 196 piscines de la província han participat de la campanya d’aquest any. La recaptació d’aquest any es destinarà a l’Esclerosi Múltiple pediàtrica; el projecte se centrarà en donar atenció i suport als infants malalts i les seves famílies

Durant aquesta edició, a banda de la tradicional jornada d’activitats lúdiques i esportives que cada s’organitzen a les instal·lacions del Club Esplai Constantí, la Piscina Municipal també s’ha sumat a la campanya solidària. En l’horari habitual d’obertura de la Piscina, es van poder fer donatius i es van poder adquirir samarretes, tovalloles i material divers solidari de la campanya d’enguany.

Pel que fa al Club Esplai Constantí, la jornada va comptar amb la participació i col·laboració d’un gran nombre de persones i voluntaris. Aquesta ha estat la 24ª edició del “Mulla’t” a Constantí, que al llarg de totes les edicions ha destacat per la gran mobilització i solidaritat en aquesta jornada. La recaptació se situarà enguany vora els 4.000 euros.

Més enllà del salt multitudinari a l’aigua que caracteritza la celebració del Mulla’t, la piscina del Club Esportiu Esplai de Constantí ha comptat amb altres activitats. Al matí s’han disputat campionats de futbol sala i tenis, a banda d’inflables i jocs infantils. Ja a la tarda van tenir lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda es va fer el tradicional concurs de dibuix i es va fer una exhibició de Country a càrrec de l’Associació Crazy Boots.

La jornada va finalitzar amb una ballada de sardanes amb la col·laboració de la Colla infantil Floquets de Constantí i la Colla del Lledó de la Pobla de Mafumet. i l’entrega dels trofeus, abans que l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A protagonitzés el final de festa.

Durant tot el dia, hi va haver voluntaris que van donar informació sobre la jornada i la taula del “Mulla ́t” on també es van poder adquirir el material promocional de la campanya.

Back to top