Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tot a punt per a les 12 hores de Futbol Sala

Aquest dissabte 20 de juliol arriba una nova edició del Torneig 12 hores de Futbol Sala a Constantí en les categories benjamí i aleví. El torneig s’iniciarà a les 10 del matí del dissabte 20 de juliol, i finalment, hi ha hagut una modificació pel que fa als horaris de les semifinals i final. Les semifinals es jugaran a les 18.50 i la final a les 21.30 h.  La competició s’estructura en dos grups de 4 equips. Els partits constaran de dues parts de 15 minuts, mentre que i les semifinals i final de 2 parts de 20 minuts cadascuna

En finalitzar la competició s’entregaran medalles i obsequis per a tots els participants. A més, hi haurà premis  per al 1r,2n i 3r classificat, per al màxim golejador, el porter menys golejat i per al millor jugador de la final. Aquests premis s’entregaran el proper dissabte 27 de juliol durant el descans de l’exhibició de Moto Freestyle organitzada pel MotoClub Constantí.

Back to top