Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’organitza el 2n Torneig de Bitlles Catalanes a Constantí

El proper dissabte 27 de juliol, a les 19 h, arriba la 2a edició del Torneig de Bitlles Catalanes de Constantí, que organitza la Unió de Botiguers de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament. El torneig, que s’inclou dins dels actes previs a la Festa Major d’Estiu en  honor a Sant Feliu, es realitzarà al Camp de Futbol Municipal de La Coma.

Es tracta d’un concurs de caràcter popular, on hi poden participar totes les persones que ho desitgin. La competició de les persones inscrites serà a títol individual. Al torneig hi haurà quatre categories: una per a dones de Constantí, una per a dones de fora del municipi, una per a homes de Constantí i una altra per a homes no residents al municipi.

Les normes de funcionament del torneig es basaran en el reglament del joc elaborat i aprovat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. L’objectiu de l’activitat és aconseguir el màxim nombre de punts llençant entre 1 i 3 bitllots. Finalitzat el torneig i el recompte de punts aconseguits per cada jugador/a s’entregarà un reconeixement a les tres persones que hagin assolit un major nombre de punts en cadascuna de les quatre categories. Un cop acabat el torneig, es realitzarà un Sopar.

 

Back to top