Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí realitza obres de renovació i millora a la Llar d’Infants Municipal

L’Ajuntament de Constantí ha aprofitat les vacances d’estiu per portar a terme obres de millora i manteniment als diversos centres educatius del municipi.

Una de les obres més destacades que s’ha realitzat ha estat el projecte de renovació i millora de la Llar d’Infants Municipal. Aquesta reforma integral ha constat d’actuacions que s’han realitzat a tots els espais de l’equipament, tant a les diverses aules com també al pati exterior. A l’interior de l’edifici s’han realitzat tasques de pintura a les parets i al sostre, s’han canviat cortines i penjadors, s’han arranjat les parets i s’han fet diverses reformes als lavabos. També s’ha millorat la il·luminació existent. Pel que fa al pati exterior, s’ha renovat el sorral i s’ha construït també un nou sostre d’estructura metàl·lica amb teulada de fibra. Les obres han tingut un pressupost de 17.492 euros (IVA no inclòs).

Una altra de les novetats d’aquest any a la Llar d’Infants és que aquest curs s’ha començat a aplicar un nou mètode pedagògic, el mètode Montessori, un mètode reconegut per molts pedagogs i educadors pels beneficis que aporta. A més, aquest curs ha augmentat el nombre d’alumnes matriculats i s’ha pogut crear una nova aula de P-2.

Back to top