Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tornen els “Espais Educatius Familiars”

L’Ajuntament de Constantí, dins el Pla Educatiu d’Entorn, aposta per la continuïtat del projecte dels Espais Educatius Familiars. Amb aquesta iniciativa es pretén crear un espai compartit de comunicació i suport educatiu entre famílies amb fills escolaritzats als centres de Constantí. El projecte compta amb la col·laboració de les Ampas i els centres educatius del municipi. Les trobades es realitzaran cada dimarts de 15 a 16.30 h a l’Institut.

Les persones interessades en prendre part d’aquest projecte es poden posar en contacte amb el seu centre educatiu, i també a través de les oficines de Serveis Socials, al carrer Sant Pere 49.

Els Espais Educatius Familiars són un projecte que es va iniciar fa uns anys a Constantí, per tal que les famílies puguin disposar d’un espai preventiu d’informació, d’assessorament, d’estratègies i de recursos que els faciliti l’acció educativa en l’àmbit familiar i enforteixi el vincle amb l’escola.

Back to top