Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença la 2a edició del projecte LECXIT per millorar la comprensió lectora dels infants

Una desena de parelles es trobaran cada setmana a la Biblioteca Municipal de Constantí per millorar la comprensió lectora dels infants, en la segona edició del projecte Lecxit-Lectura per a l’èxit educatiu. Les trobades seran d’una hora, estan dirigides a infants de quart de primària i compten amb l’acompanyament de voluntaris. Aquest dilluns 28 d’octubre s’ha realitzat la primera de les sessions, amb una trobada de totes les persones que s’han presentat voluntàries, els infants que hi participen i les seves famílies.

Lecxit-Lectura per a l’èxit educatiu és un projecte promogut per la Fundació Bofill, l’Obra Social “La Caixa” i la Generalitat de Catalunya. A Constantí s’implementa gràcies a la col·laboració de les escoles del municipi i la Biblioteca Municipal.

Des de l’inici del curs escolar s’han buscat persones voluntàries que hi volguessin participar. Molts dels voluntaris i voluntàries repeteixen del curs passat. La tasca del voluntariat serà acompanyar la lectura d’un infant, ajudar-lo a gaudir-ne, motivar-lo i esdevenir un referent lector que el faci creure en les seves capacitats.

Back to top