Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ja a la venda les entrades per al Sopar i Revetlla de Cap d’Any

A partir d’avui ja podeu comprar les entrades per participar del Sopar i Revetlla de Cap d’Any a Constantí . El dimarts 31 de desembre vine a gaudir de la millor Revetlla de Cap d’any al Pavelló Poliesportiu:

– A les 20 h. Obertura de portes i servei de photocall.

-A les 21 h. Cava de benvinguda i aperitiu i, seguidament, inici del Sopar. I a partir de les 00.30 h. i fins ben entrada la matinada Gran Revetlla i Ball amb l’Orquestra La Pasarela (A les 3.00 h. coca amb xocolata per a tothom).

Venda d’entrades: A l’OAC de l’Ajuntament. Per al Sopar (fins el 27/12. Preu: 60 €uros Sopar d’Adults, i 20 €uros el Sopar Infantil. Entrades per al Ball :5 €uros (Venda d’entrades per al Ball: a l’OAC de l’Ajuntament i el mateix dia a Taquilla).

Back to top