Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es reuneix la Junta Local de Seguretat a Constantí

Aquest dilluns 25 de novembre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí una reunió de la Junta Local de Seguretat. Analitzar la situació del municipi en matèria de seguretat i planificar les accions que es duran a terme en els propers mesos ha estat el principal punt de la reunió, que ha estat presidida per l’alcalde Oscar Sánchez, i que ha comptat també amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat, Òscar Peris. A la reunió també hi han participat representants de l’Ajuntament, i membres dels diferents cossos de seguretat: el Cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Mossos d’Esquadra del Tarragonès, el Cap de la Policia Local de Constantí, els comandaments de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia.

Durant aquesta sessió s’han presentat les dades relatives a les infraccions penals i altres actuacions policials en matèria de seguretat ciutadana del darrer any les quals han estat valorades de manera molt positiva en comparació amb altres anys, i és que s’ha constatat un descens del 14 % dels fets delictius respecte de l’any passat

La Junta Local de Seguretat estableix les polítiques de seguretat local i fixa els criteris de coordinació, col·laboració i cooperació dels diversos cossos policials que actuen al municipi. L’última reunió de la Junta local de Seguretat s’havia celebrat al gener de 2016.

Després d’aquesta reunió, l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, ha valorat de manera molt satisfactòria la fluïdesa i la coordinació entre la Policia Local i el cos de Mossos d’Esquadra en la seva tasca diària, i a la vegada, ha traslladat una petició de la ciutadania en el sentit de continuar treballant per millorar i garantir una major sensació de seguretat, amb una major presència i visualització dels dos cossos policials als carrers del municipi.

Back to top