Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí s’omple de música per col•laborar amb la Marató de TV3

Constantí ha tornat a viure aquest diumenge una jornada de solidaritat amb l’onzena edició de la Marató musical que s’ha fet al Pavelló Poliesportiu, organitzada per l’Escola Municipal de Música Rafael Gibert Recasens amb la col·laboració de l’Ajuntament, i en suport a la Marató de TV3, que aquest any ha estat dedicada a les malalties minoritàries. La recaptació de la jornada solidària d’aquest diumenge a Constantí ha estat de 503,36 €uros, que s’han de sumar als 55,90 euros que es van recaptar durant la Màster class de Zumba solidària que va tenir lloc el dissabte al matí. A més, cal sumar també els 326 euros que aportarà l’Ajuntament per l’activitat de les “Lectures solidàries” que va tenir lloc el passat dijous a la Biblioteca municipal.

A banda de la participació de les formacions de sensibilització, instrumental i coral de l’Escola Municipal de Música de Constantí, també van col·laborar en aquesta Marató musical el Grup de Vent Pitjaclaus i el grup de Vent d’Avançat de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls, i els Grups Vent del Nord i Kapela.cat;

Durant la tarda, també van realitzar una exhibició el Club Gimnàstica Estètica Constantí i el Club Patí Constantí, que va oferir el seu Festival de Nadal. A la mitja part hi va haver Coca i Xocolata, amb la col·laboració del Forn de pa Ca Sebastià i la Pizzeria La Raval

A més, durant tot el cap de setmana s’ha instal·lat al carrer Major número 7 la parada de “Retalls. La botigueta solidària” amb l’exposició i venda de tots els treballs realitzats per aquest col·lectiu durant els últims mesos en tècniques de decoració, costura, labors i manualitats. Durant el cap de setmana, “Retalls” la botigueta solidària ha recaptat un total de 1805 €uros, que es destinaran, íntegrament, a La Marató de TV3.

Back to top