Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebra la 2a edició de la Nit del Comerç Local

El passat divendres 31 de gener va tenir lloc la 2ª edició de la Nit del Comerç Local de Constantí. Es tracta d’un acte de reconeixement que l’Ajuntament de Constantí ofereix als comerços i establiments del municipi, i va consistir en un sopar al restaurant Les Fonts de Can Sala de Tarragona. Després de la gran acollida que va tenir aquesta iniciativa entre els comerços locals en la primera edició, aquest any s’ha decidit donar continuïtat a aquesta nit del comerç local.

Van ser prop d’una vintena de comerços i establiments locals els que van participar d’aquesta segona edició de la nit del comerç, que va estar amenitzada per una actuació de màgia a càrrec del Mag Albert. Durant la nit, es va fer un reconeixement al comerç més veterà, i també als nous comerços que s’han incorporat recentment a la Unió de Botiguers.

A més, es va fer entrega dels diplomes del curs de màrqueting digital per a empreses a tots els representants de la Unió de Botiguers de Constantí que van realitzar aquest curs durant l’any passat. La vetllada va finalitzar amb un sorteig de xecs regal entre tots els assistents.

 

Back to top