Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Centre d’Esports Constantí presenta oficialment els equips del Futbol Base

El Centre d’Esports Constantí ha realitzat aquest diumenge, 2 de febrer, la presentació oficial dels equips del futbol base, des de la categoria babies fins al juvenil, i també de l’equip femení del club. La jornada, com en les darreres temporades, ha tingut un caire festiu i de celebració amb inflables des de bon matí al camp de futbol municipal La Coma.  Pel que fa a l’acte de presentació, els jugadors i les jugadores dels diversos equips van anar sortint al terreny de joc individualment. Tot seguit, hi va haver un torn de parlaments amb la intervenció del president el club, Òscar Solé.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Óscar Sánchez i del regidor d’Esports, Jordi Pérez en representació de l’Ajuntament de Constantí; a més del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i delegat a Tarragona, Josep Vives, acompanyat de Rafael Pinedo,directiu FCF; Diego Ávila,delegat comarcal del Tarragonès; i de Josep Antón Romeo, delegat comarcal de l’Alt Camp.

Seguidament, es va fer la tradicional foto de grup amb tots els integrants del club, jugadors/es, membres del cos tècnic i directius. El Centre d’Esports Constantí compta aquesta temporada 2019-2020 amb un total de 12 equips.

Back to top