Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més d’un miler de persones ja disposen de l’APP Viu+ Constantí

Dos anys després de la seva posada en funcionament, ja hi ha més d’un miler de persones que gaudeixen de l’app “Viu més Constantí”. Segons informa l’àrea de comunicació de l’Ajuntament de Constantí, durant aquest període s’han fet 1.110 descàrregues d’aquesta App (273 en la plataforma IOS i 837 en la plataforma Android). Aquesta eina de comunicació i interacció amb la ciutadania permet informar de les incidències de manera instantània, fàcil i còmoda amb una localització geogràfica. Amb l’aplicació “Viu més Constantí” la ciutadania pot informar l’Ajuntament de totes aquelles incidències relacionades amb la via pública, mobiliari urbà o equipaments municipals. A més, les incidències es poden acompanyar d’una foto i/o vídeo.

L’ APP disposa també d’un apartat de notícies d’interès per estar informat en tot moment del que passa al municipi; una agenda d’actes i esdeveniments i un apartat que permet accedir a un directori dels espais i llocs d’interès del municipi.

Finalment, a través d’aquesta App també es realitzen enquestes d’opinió de participació ciutadana. L’App es pot descarregar de manera gratuïta a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store.

Back to top