Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Decret d’Alcaldia de mesures preventives i control per contenir el coronavirus (Covid-19)

Davant la situació que vivim generada per la propagació del coronavirus Covid-19(SARS-CoV2) per part de la Generalitat s’ha activat el PROCICAT (Pla d’actuació per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc) fruit del qual hi ha tot una sèrie d’actuacions preventives per tal de controlar la malaltia.

Per tal d’aplicar el que es preveu a l’acord de Govern de la Generalitat, així com evitar aquesta propagació al municipi, l’Ajuntament de Constantí ha aprovat el següent Decret amb un conjunt d’actuacions preventives:

20200312_Resolució_Decret d’Alcaldia_ Decret de Mesures preventives Coronavirus (Covid-19)

 

Back to top